Thursday, 31 January 2013

Kala Twitter Overcapacity..

Saat bergurau senda dengan rakan-rakan dengan twitter lagi satu, tetibe pulak boleh overcapacity kann.. Ingatkan aku sorang. Rupanya semua ! Ciss ! Gelabah habislah. So, udah boring dengan selca, aku pon snap lah gambar ni dengan kamera henpon cap ayam aku. So, henpon yang nyawa kedua aku takde lah dalam gambar dibawah.. Saksikanlahhh..*buat suara dangdut Iwan*

Ini semua benda-benda perlu lagi wajib yang musti ada dalam beg keramat ni.

1) Beg keramat memuatkan laptop cap ayam yg kerap membunuh diri sendiri. (nak masuk 5 tahun berjasa:laptop)

2) Final draft thesis FYP senior sebagai rujukan. Atas ihsan Co-Sv, aku dapat mende ni free tak payah pulang..kehkeh..

3) Pencil case free kerana berbelanja melebihi RM10 di kedai runcit. Semuanya makanan ringan.

4) Kunci rumah.

5) Compact powder. Ini juga penting. Nanti orang boleh tersilap aku dengan Ratna Dewi A/P ehemm2..

6) Kalkulator. Kos aku tak guna sangat mende ni. Tapi untuk FYP, ianya benda ke dua penting selepas jiwa kental. Bulatan kecik putih belah kiri atas tu, acah-acah kamera..haha..kematangan zaman matrik..

7) Pemanis mulut. Mesti ada gula-gula. Tapi especially time ada kelas lah.

8) Notebook. Buku conteng. Buku kira-kira. Buku koyak-koyak sedekah kat orang. Semua dia.

9) Tisu. Penting untuk lap meja sebelum landing laptop. Biasanya meja kafe akan dihiasi dengan tumpahan lauk-pauk.

10) Earphone. Gila penting dalam kuliah. Seriously..

11) Purse. Ayah bagi aku time form 3 rasanya. Still tahan doe..

3 comments:

  1. Replies
    1. opkoslah..aii kan pencinta gegula..kahkah..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete